chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Aanvraagformulier om toegang te krijgen tot MAGDA Online (voor steden en gemeenten)

  De MAGDA Online-applicatie werd in november 2017 in een betaversie gereleased. De praktijk leert nu dat de Magda Online betarelease moeilijk werkbaar is, vooral bij gebruik van de applicatie in het domein KADASTER en PERSOON. De betarelease blijft beschikbaar in zijn huidige versie. Enkel voor het domein LED wordt operationele ondersteuning voor foutcodes voorzien.

  Informatie Vlaanderen zet in op een nieuwe duurzame oplossingsarchitectuur voor MAGDA Online. Dit op basis van de meest cruciale behoeften van de gebruikers.

  De productpagina MAGDA Online vulden we aan met handleidingen, veelgestelde vragen en gekende problemen. Hiermee vermijdt u enkele foutcodes. U vindt er ook stappenplannen voor onder andere ik wil weten wie de eigenaar is van een perceel’ of ‘ik wil het adres van de huidige eigenaar kennen’.

  Als lokaal bestuur moet je ingeschreven zijn op twee algemene machtigingen (FO 04/2017 en RR13/2013) alvorens toegang te krijgen tot MAGDA Online.

  Controleer via onderstaande linken of je lokaal bestuur op de respectieve lijsten van begunstigden staat van beide algemene machtigingen.

  De lijst van begunstigden op de website van de Privacy Commissie loopt soms achter. Beschik je wel al over de nodige machtiging, maar sta je niet op de lijst? Vul het formulier in. We vragen je achteraf om de pdf in bijlage op te sturen.

  Beschik je nog niet over de nodige machtigingen, vraag je veiligheidsadviseur dan om de nodige stappen te zetten, alvorens dit formulier in te vullen.

  U kan een aanvraag doen via het online aanvraagformulier.