chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Erik Van Breugel, webmaster, Departement Werk en Sociale Economie

  “Door enkele fusies binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie en door de staatshervorming groeide het departement van een entiteit met 75 à 80 medewerkers in 2013 naar meer dan 300 medewerkers in 2016. Er moest ook veel gewijzigd worden op onze website werk.be. Er stonden allerlei maatregelen op de site, voor de burger was er geen overzicht. Een grondige herstructurering was nodig. We spraken daarom het team Webplatformen aan.”

  “Vanaf 2018 begon de concrete uitwerking. Teksten die al jarenlang op werk.be stonden werden door copywriters klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk aangepast. De lancering van onze site gebeurde in maart 2019. Alle diensten werden er in opgenomen. Denk maar aan dienstencheques of aanmoedigingspremies.”

  “Over het webplatform zelf zijn we zeer tevreden. We houden ons bezig met de inhoud en de redactie. De mensen van het webplatform zorgen voor de hosting, het onderhoud en de toegankelijkheid. Ze nemen ons veel uit handen. Wij betalen daarvoor abonnementsgeld.”

  “We zijn nog niet volledig klaar met de ontmanteling van werk.be. Technisch verliep het even moeilijk, de ontwikkelaars moesten enkele kinderziekten en bugs wegwerken. Maar er wordt hard aan gewerkt, en er zijn nu voortdurend verbeteringen via wekelijks updates.”