chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  GRB Rapportering

  Basiskaart Vlaanderen (GRB) in cijfers en rapporten, tabellen en grafieken:

  • Stand van zaken Basiskaart Vlaanderen: Dit rapport geeft voor alle gemeentes informatie over de actualiteit van de Basiskaart en over de planning van de bijhouding van de Basiskaart (gebruik de grijze knoppen onder de tabel om te schakelen tussen beide rapporten).
  • Stand van zaken Basiskaart per gemeente: Raadpleeg in 1 oogopslag de actualiteit en de planning voor 1 gemeente.
  • Historiek GRB-producten : Dit rapport geeft voor alle gemeentes alle historische GRB-releases. Voor elke release krijg je de datum, het type bijhouding dat aanleiding heeft gegeven tot de release en de actualiteit van de gegevens ‘terrein’, ‘binnengebieden’ en ‘percelen’.
  • As-builtplannen per gemeente: Raadpleeg het aantal aan Informatie Vlaanderen bezorgde as-builtplannen volgens ligging (per gemeente). Voor elk as-builtplan kan je ook de status (vb. geleverd, goedgekeurd, gereleaset) opvolgen.
  • Lijst landmeters as-builtplannen: Dit rapport geeft een overzicht van landmeters die reeds goedgekeurde as-builtplannen hebben aangeleverd aan Informatie Vlaanderen. Het rapport toont ook hoeveel as-builtplannen elke landmeter aanleverde sinds de start van het proces in 2015 en wat zijn goedkeuringspercentage daarvoor is.
  • Wijzigingen Basiskaart Vlaanderen (thema gebouw, kunstwerk, weg en terrein): Raadpleeg het aantal wijzigingen in de Basiskaart Vlaanderen (GRB) voor de thema’s gebouw, kunstwerk, weg en terrein.
  • Meldingen op de Basiskaart: Dit rapport toont de meldingen op de Basiskaart Vlaanderen (GRB) per gemeente.

  Met vragen over bovenstaande rapporten kan je terecht bij de Helpdesk Digitaal Vlaanderendigitaal.vlaanderen@vlaanderen.be, tel. 09 276 15 00, elke werkdag van 8u tot 19u.