chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Informatiesessies Heerlijk Helder op 28 en 30 november 2017

  dinsdag, 28 november 2017 tot donderdag, 30 november 2017
  10:00 - 12:00
  Toerisme Vlaanderen (Grasmarkt 61, 1000 Brussel, vlak bij de Grote Markt)

  Op dinsdag 28 november en donderdag 30 november organiseert het Departement Kanselarij en Bestuur (team Taaladvies en het team Communicatie) informatiesessies over de campagne Heerlijk Helder. Die campagne start eind november en wil het gebruik van heldere taal en heldere teksten promoten bij de Vlaamse overheid. De slogan van de campagne is ‘Hou je taal Heerlijk Helder’.

  Heerlijk Helder is een project in het kader van het witboek ‘Open en wendbare overheid’. Het sluit aan bij de doelstelling om de dienstverlening van de Vlaamse overheid eenvoudig, helder en inclusief te maken. We nodigen je graag uit voor deze informatiesessie omdat je als communicatiemedewerker een ambassadeursrol hebt voor Heerlijk Helder in je entiteit.

  Dirk Caluwé, Karen Deschamps en Katleen Maesen van het team Taaladvies zullen de campagne en het actieplan voor Heerlijk Helder toelichten. Je krijgt ook informatie over de ondersteuning die het team Taaladvies kan bieden.

  Het actieplan houdt in dat aan alle entiteiten gevraagd zal worden om voor 2018 concrete doelstellingen voor Heerlijk Helder te formuleren. Daarom zullen we tijdens de informatiesessie samen brainstormen over de engagementen die je als entiteit kunt opnemen. Als communicatiemedewerker vervul je een sleutelrol om de engagementen van je entiteit te bepalen en vorm te geven.

  Beide informatiesessies vinden plaats van 10 uur tot 12 uur in het hoofdkantoor van Toerisme Vlaanderen (Grasmarkt 61, 1000 Brussel, vlak bij de Grote Markt). 
  Je kunt de sessie kiezen die het best in je agenda past. Je kunt ook inschrijven voor een broodjeslunch achteraf.

  Inschrijven kan tot en met 23 november.