chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Infosessies rond het coachingaanbod voor leidinggevenden in 2021

  In 2021 organiseert het Agentschap Overheidspersoneel een aantal infosessies rond het coachingaanbod voor leidinggevenden. Het is de bedoeling dat je na zo'n sessie de meerwaarde van coaching kent en weet hoe een dergelijk traject in zijn werk gaat.

  Je krijgt informatie over het coachingsaanbod van de Vlaamse overheid en je kunt vrijblijvend vragen stellen over dit aanbod. Naast coaching krijg je ook een kort overzicht van andere ontwikkelmogelijkheden binnen de Vlaamse overheid. Je kan de sessies volgen als je leidinggevende bent of een strategische functie vervult in je agentschap of departement (project- of programmaleider, HR-functie, stafmedewerker, …).

  Praktisch

  • Alle sessies gaan online door. Je krijgt een individuele uitnodigingslink. 
  • Inschrijven kan door middel van het webformulier hieronder. Je schrijft je in voor 1 infosessie. 

  Contact

  Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mail dan naar coaching@vlaanderen.be

  Begin
  Je schrijft je in voor 1 infosessie.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.