chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Op zoek naar informatie om je loopbaan binnen de Vlaamse overheid vorm te geven? Of ben je nog maar net in dienst? Of sluit je dit hoofdstuk af? Deze webpagina bundelt alle informatie voor personeelsleden die bij de diensten van de Vlaamse overheid werken.

  Onthaal nieuwe personeelsleden

  Ben je nieuw binnen de diensten van de Vlaamse overheid? Welkom en veel succes! Als nieuw personeelslid komt er heel wat op je af en valt er veel te ontdekken.

  Duurzaam aan het werk

  De Vlaamse overheid zet in op inzetbaarheid en helpt je bij het uittekenen van een duurzame loopbaan. Een verhaal waarbij je je loopbaan in handen neemt.

  Mobiliteit

  De Vlaamse overheid biedt mogelijkheden tot mobiliteit. Een verhaal waarin je zelf op zoek kunt gaan naar nieuwe, tijdelijke of permanente uitdagingen.

  Anciënniteit en eretekens

  Anciënniteit is belangrijk zowel voor de evolutie van je loon, als voor je loopbaankansen. Eretekens worden uitgereikt op basis van je anciënniteit

  Uit dienst

  Ga je uit dienst? Succes met dit nieuw hoofdstuk in je leven. Als je vertrekt komt er heel wat op je af en valt er veel te regelen.

  Informatie voor HR-verantwoordelijken

  De Vlaamse overheid wilt een kader bieden aan HR-verantwoordelijken en leidinggevenden om hun medewerkers de mogelijkheid te bieden hun eigen loopbaan meer in handen te nemen. Door mogelijke loopbaanpaden te visualiseren, instrumenten aan te reiken en knelpunten in de regelgeving voor in-, door- en uitstroom weg te werken.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?