chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Kenmerken en voordelen MAGDA Documentendienst

  De MAGDA documentendienst is een volledige oplossing voor het verzenden van brieven naar burgers, bedrijven, organisaties en overheden.

  Digitaal als het kan, analoog als het moet

  De verzender kiest op welke manier documenten verzonden worden: digitaal naar de ebox van burgers of ondernemingen, digitaal via e-mail of per klassieke post. Of hij kiest voor het beste van 2 werelden: digitaal als het kan, per klassieke post als een digitale verzending niet lukt, bijvoorbeeld omdat een burger geen toelating heeft gegeven om brieven te ontvangen via zijn ebox.

  In alle gevallen worden de documenten in pdf-formaat aan de documentendienst geleverd. Wanneer de zending per klassieke post moet gebeuren, worden de documenten afgedrukt en voorzien van een QR-code. Daarmee kan de bestemmeling indien hij dit wenst het originele pdf-document raadplegen.

  Aangetekend of niet

  Elektronisch verzenden naar eboxen wordt gelijkgesteld aan aangetekend verzenden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen een verzending naar burgers of naar ondernemingen.

  Verzenden naar een e-mailadres of analoog naar een postadres kan zowel niet-aangetekend als aangetekend.

  Geschikt voor grote en kleine volumes

  De Documentendienst API integreren in een applicatie-omgeving laat toe om grote volumes in 1 keer te verzenden.

  Wie af en toe brieven moet versturen naar een beperkt aantal geadresseerden, kan gebruik maken van de webapplicatie MAGDA Online. Organisaties kunnen beide mogelijkheden naast elkaar gebruiken.

  Veilig

  De Documentendienst is een product van het MAGDA-platform: veilig, betrouwbaar en conform de AVG-regelgeving. Dat maakt de documentendienst geschikt voor het verzenden van alle formele en vertrouwelijke documenten zoals vergunningen, aanslagbiljetten, bekeuringen, betalingsherinneringen enzovoort.

  Voordelig

  Het gebruik van de Documentendienst API is volledig gratis. Het gebruik van de Documentendienst via MAGDA Online en de externe kosten voor analoge verzendingen (print- en postkosten) zijn betalend. Hoe meer documenten digitaal verzonden worden, hoe interessanter de MAGDA Documentendienst wordt.

  Technische ondersteuning

  • incident management
  • backwards compatibiltiy, technische wijzigingen van achterliggende diensten worden zoveel mogelijk opgevangen
  • mogelijkheid tot dedicated support