chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    13 december: catering winterevent 2018

    maandag, 26 november 2018

    Winterevent in beeld

    Sfeerbeeld winterevent 2017 Foto Winterevent 2017

    Op het programma

    Na de geslaagde editie van vorig jaar stopt Het Facilitair Bedrijf de gebouwen en restaurants op donderdag 13 december weer in een winters kleedje. Ontdek per gebouw wat Het Facilitair Bedrijf voor jou in petto heeft.

    Ellipsgebouw

    Feest in de trappenhal met een kerstmarkt en mocktailbar.

    Wintermenu in het restaurant

    • Soep van boschampignons en kruidenkaas
    • Tartiflette  met spek en reblochon
    • Op vel gebakken zalm met waterkerscoulis
    • Ciabatta met mais en pompoen, geitenkaas, peer, balsamico en rucola

    Herman Teirlinckgebouw

    Feest in de binnenstraat: ’s morgens kan je warme chocomelk en kaneelkoeken verkrijgen, ’s middags staat er een oliebollenkraam en in de namiddag kan je van virgin gluhwein genieten. In de binnenstraat zullen er ook een 10-tal kraampjes komen met kerst- en cadeauartikelen. Zo vind je er zelfgemaakte kerstkaarten, kerstballen, houten kerstartikelen, ...

    Wintermenu in het restaurant

    • Witloofsoep met zalmsnippers
    • Hertenragout Grand Veneur
    • Koolvis met tapenade van olijven en zongedroogde tomaten
    • Wrap met vegetarische kebab
    • Witte chocolademousse met verschillende afwerkingen

    Consciencegebouw

    Wintermenu in het restaurant

    • Aardpeersoep met truffel
    • Koude schotel: trio van wildpastei met ajuinconfituur, en rozijnenbrood.
    • Hertenragout Grand Veneur
    • Schelvis met pompoenpitpesto
    • Risotto met pompoen, wilde champignons & noten
    • Panna Cotta met gebrande hazelnoten

    Arenberggebouw

    Eetkraampjes aan het onthaal met spitburger (= broodje met warme hesp + vegetarisch alternatief), pompoensoep en Brusselse wafels.

    Ferrarisgebouw

    Kerstmarkt in het onthaal met pralines, wafels en kerstkaarten.

    VAC Antwerpen

    Wintermenu in het restaurant

    • Velouté van boschampignons met kruidenbroodjes
    • Hertenragout Grand Veneur
    • Zalm met crumble van noten
    • Quiche met gorgonzola, oesterzwammen en verse vijgen
    • Huisbereide trifle van specoloos, noten, banaan en kaneel

    VAC Brugge

    Wintermenu in het restaurant

    • Velouté van boschampignons met kruidenkaas
    • Hertenragout Grand Veneur
    • Zalmfilet met zeevruchtensaus
    • Quiche met bospaddenstoelen en 2 kazen
    • Bretoense appeltaart met slagroom

    VAC Leuven

    Wintermenu in het restaurant

    • Wildconsommé met confit van eend
    • Hertenragout Grand Veneur
    • Kabeljauwfilet op Oostendse wijze
    • Ciabatta met blauwgeaderde kaas
    • Winters dessertenbuffet in het restaurant met pannenkoekjes, wafels, kaasbuffet,…

    VAC Gent

    Ontvangst in de voormiddag met warme drank en huisbereide koekjes.

    Wintermenu in het restaurant

    • Crème van boschampignons met croutons en bieslook
    • Fazantfilet op Brabantse wijze
    • Verse pladijs met gesmoord witloof en gegratineerde Maredsous kaas - sausje van Duvel bier
    • Vegetarische tartiflette met Belgische kazen en winterse groenten

    VAC Hasselt

    Winterbarbecue in en rond het restaurant.

    Kerstmarkt in het atrium, met o.a. een kraampje met wafel-speculaasverkoop.