chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  3 keukens behalen Good Food Label!

  maandag, 1 april 2019

  De Brusselse keukens Ellips, Herman Teirlinck en Conscience hebben het Good Food Label behaald. Dat is een erkenning van de inspanningen die de keukens hebben geleverd in het domein van duurzame voeding. Hiervoor werden alle criteria voor het label tijdens een audit ter plaatse gecontroleerd, waarbij de resultaten aan een jury wordt voorgelegd die dan het label wel of niet uitreikt.

  De criteria zijn heel divers: gaande van communicatie en initiatieven over duurzame catering, wat er op het bord ligt, maar ook wat er met het afval gebeurt.
  Het label wordt uitgereikt door Brussels Leefmilieu en is enkel voor keukens die met dagschotels werken, daarom dat enkel deze restaurants in aanmerking kwamen. Want uiteraard wordt het beleid rond duurzame catering in alle restaurants van Het Facilitair Bedrijf consequent doorgevoerd! Naast eerder behaalde Smileylabels die een verhoogde garantie geven op voedselveiligheid, bieden we met het Good Food Label ook een verhoogde garantie op duurzaamheid. Een dikke pluim aan iedereen die hieraan meewerkte!