chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  3 weken met een e-fiets naar VAC Leuven? Doe mee aan De Fietstest!

  vrijdag, 11 januari 2019

  3 weken met een e-fiets naar VAC Leuven? Doe mee aan De Fietstest!

  de fietstest

  De Fietstest is een project van de provincie Vlaams-Brabant om meer werknemers op de fiets te krijgen. Gedurende drie weken krijg je een degelijke elektrische fiets, e-bakfiets of vouwfiets voor je woon-werkverkeer. Zo kan je zelf ondervinden hoe fijn en makkelijk het is om naar je werk te fietsen.

  De fietsvloot telt 30 fietsen van een uitstekende kwaliteit. De 25 elektrische stadsfietsen en 2 elektrische bakfietsen zijn uitgerust met een Shimano Steps motor die trapondersteuning biedt tot 25 km/u. Elke stadsfiets ‘Oxford Bike&Co’ is uitgerust met ruime fietstassen. De bakfiets ‘e-Bullitt’ schakelt automatisch en heeft een overdekte zitbank om twee kinderen tot 8 jaar te vervoeren. Wie een fiets wil uitproberen in combinatie met het openbaar vervoer of de wagen kan kiezen voor een van de 3 Brompton vouwfietsen.

  Wil je gedurende 3 weken een fiets uitproberen? Stel je dan voor 18 februari kandidaat op www.fietstest.be, kies voor ‘info voor fietsers’. De campagne gaat van start op donderdag 28 februari en loopt tot vrijdag 22 maart 2019. Voor de deelnemers is er een infomoment op 28 februari om 12:00 in de foyer van VAC Leuven.

  De fietstest is een campagne van de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met Velo vzw.

  Verantwoordelijken: