chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Aanvraag Proximus-simkaart dient te gebeuren voor 31 maart

  vrijdag, 8 maart 2019

  De Vlaamse overheid stapt over naar Proximus voor de mobiele telefonie. In dat kader deden we begin dit jaar een oproep om een Proximus-simkaart te gaan afhalen op één van de afhaalmomenten in de gebouwen van de Vlaamse overheid. Deze afhaalmomenten zijn inmiddels afgelopen. Tevens is er de mogelijkheid om de simkaart online aan te vragen via https://portinvo.spearit.be/

  Wij hebben gemerkt dat er nog steeds veel personen zijn die nog geen simkaart aangevraagd hebben. Daarom gaan we hen opnieuw aansporen om online hun simkaart aan te vragen via https://portinvo.spearit.be/ De deadline voor het aanvragen van de simkaart ligt op 31 maart.

  Proximus zal binnenkort ook nog sms’en versturen naar die personen die nog geen actie ondernomen hebben. Personeelsleden die reeds in het bezit zijn van een Proximus-simkaart, maar toch een sms ontvangen om zich te registreren, nemen best contact op met vlaamseoverheid@proximus.com en geven het nummer van de Proximus-simkaart en hun gsm-nummer op via e-mail.

  Hieronder de SMS die Proximus zal uitsturen naar gebruikers die nog geen actie ondernomen hebben om een simkaart aan te vragen. Deze sms en de vermelde link zijn perfect veilig en zijn dus geen spam. De afzender van de sms is +32 476 12 40 78.

  Tekstbericht via SMS:

  De Vlaamse overheid stapt over naar Proximus! Ondanks onze vorige SMS, ontvingen wij nog geen adres om uw nieuwe Proximus simkaart op te sturen. Wij verzoeken u om uw gegevens zeker voor 31/03 door te geven via https://portinvo.spearit.be/ om uw huidig gsm nummer te kunnen blijven gebruiken. Mvg, Proximus