chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Afgesloten: tweede bevraging 'Welzijn in coronatijden'

  woensdag, 16 september 2020

  Deze bevraging werd op 18 september 2020 afgesloten

  2020 is het jaar waarin corona onze samenleving op zijn kop heeft gezet. Ook op de werking van de Vlaamse overheid heeft corona al sinds half maart een grote impact. Entiteiten én medewerkers hebben zich de afgelopen maanden anders moeten organiseren om ook in coronatijden de dienstverlening naar klanten te kunnen blijven verzekeren. Een hele uitdaging - waar we allemaal met succes onze schouders onder hebben gezet.

  Begin juni wou minister van Bestuurszaken Bart Somers van jou weten hoe je de eerste maanden van de coronacrisis had ervaren. Nu - 3 maand later - vraagt hij opnieuw hoe het met je gaat. Maar deze keer wil minister Somers ook graag weten hoe jij kijkt naar de impact die corona heeft gehad op je werk en je organisatie.

  Wil jij die vragen graag beantwoorden? Vul dan deze korte bevraging in. Invullen duurt maar 5 minuten en gebeurt volledig anoniem. De enquête staat online tot en met vrijdag 18 september.

  Het Agentschap Overheidspersoneel staat in voor de anonieme verwerking van de resultaten. Een algemene terugkoppeling op niveau van de Vlaamse overheid wordt zeker voorzien. Als er voldoende collega's uit jouw departement of agentschap antwoorden, kunnen de resultaten ook op niveau van je eigen entiteit verder worden gebruikt.