chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Artificiële Intelligentie: online cursus

  vrijdag, 22 november 2019

  Hoe moeilijk is het om werk te maken van artificiële intelligentie?

  Je hoort het overal! Artificiële intelligentie (AI) is dé toekomst om met de veelheid aan informatie die we digitaal ter beschikking hebben nuttige dingen te kunnen doen. Maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Agoria heeft een online cursus uitgewerkt om je daarop een antwoord te geven, om je inspiratie te bieden en om je op weg te helpen. Wij bezorgen je graag deze cursus want ook voor de Vlaamse overheid kan dit inspirerend zijn. Hoewel de cursus zich richt op het bedrijfsleven bevat het zeker ook voor ons nuttige informatie en voorbeelden.

  Artificiële intelligentie wordt al ingezet in de gezondheidszorg, de energiesector, de maakindustrie, de verzekeringsbranche en andere sectoren. Profiteer van de ervaring van verschillende Belgische ondernemingen en van experts ter zake. In minder dan vier uur krijg je inzicht in de basics van AI, verneem je wat de business drivers zijn en krijg je praktische begeleiding om van start te gaan. Laat je inspireren door videotestimonials en meer dan dertig use cases voor je eigen AI-traject.

  De cursus is volledig gratis en je start heel gemakkelijk. Hij bestaat uit vijf modules zodat je in je eigen tempo kunt werken. Je krijgt eerst wat definities, daarna neem je een diepe duik in de sleutelbegrippen, je leert ook waarom het nu een goed moment is om te starten en je krijgt een praktische gids om zelf je AI-traject te starten en vele voorbeelden.

  De cursus vind je op: https://www.agoria.be/ai-in-business/.

  Laat ons gerust weten wat je er van vindt om zulke info te ontvangen of wat je van de cursus vindt!