chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Belpairegebouw: bezoek loods

  maandag, 21 februari 2022

  De werkgroep Verhuis van Het Facilitair Bedrijf heeft een plaatsbezoek gedaan aan de bestaande loods en de loodsen die zij voor de verhuis naar het Belpairegebouw gaan huren. De bedoeling is om hier het meubilair dat niet 1 op 1 teruggeplaatst kan worden, (tijdelijk) te stockeren.

  De bestaande loods De bestaande loods

  De verhuis van het meubilair voor het nieuwe Belpairegebouw vergt veel organisatie. De medewerkers van NNOF hebben in 2021 al het meubilair van de verhuizende entiteiten geïnventariseerd. Alle meubelstukken zijn nu gelabeld met een QR-code. Dankzij dat label weten we nu exact welk meubelstuk zich waar (verdieping, zone, lokaal,...) in het gebouw bevindt.

  Lege loods Lege loods

  De meeste meubelstukken krijgen een plekje in het nieuwe gebouw. Maar er zijn daarnaast ook meubelstukken die gerefurbished moeten worden (of in het slechtste geval zelfs niet meer bruikbaar zijn) of die tijdelijk opgeslagen worden om nadien naar een andere locatie te verhuizen. Al deze meubelstukken gaan naar een loods die Het Facilitair Bedrijf speciaal voor dit project huurt. 

  Vergeet niet elke verplaatsing van meubilair te melden

  Meubilair dat een label heeft, verplaats je alleen als het echt niet anders kan

  We hebben zeker begrip dat jullie de nood ondervinden om met de geleidelijke terugkeer naar de kantoorvloer, toch meubels te verplaatsen, af te voeren of te laten leveren  (zodat jullie bv. met het team kunnen samenzitten). Ook initiatieven om de werknemers al te laten proeven van het Hybride Werken, kunnen we alleen maar aanmoedigen. De regel is echter: verplaats je meubilair enkel als het echt niet anders kan. 

  Verplaats je meubilair naar een andere plaats, wordt het afgevoerd of nieuw geleverd? Laat het ons dan weten!

  De inventaris is voor ons een noodzakelijk werkmiddel om jullie toekomstige werkplek in te richten. Mogen wij daarom vragen om het Facilipunt te melden als je meubilair verplaatst, afvoert of laat leveren? Om jullie hierbij te ondersteunen, maakten we een sjabloon aan in Facilipunt.

  Je herkent het sjabloon aan deze knop:

  Knop sjabloon in Facilipunt