chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Bestel een Vakantiecheque aan tijdelijk voordeeltarief

  vrijdag, 4 juni 2021

  Heb je zin om met vakantie te gaan in Vlaanderen? Dan kun je als medewerker van de Vlaamse overheid 'Logeren in Vlaanderen Vakantiecheques' bestellen aan een tijdelijk voordeeltarief. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Dit is een aanbod van de vzw Sociale Dienst. 

  Met de Vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen Vakantieland kun je betalen bij 1.300 verblijfplekken in Vlaanderen. De cheque geldt als betaalmiddel voor alle diensten aangeboden door je verblijfplek, op voorwaarde dat je er overnacht. Je kunt de cheque dus gebruiken voor overnachting(en), maar ook voor bijvoorbeeld wellnessfaciliteiten, maaltijden, … tijdens je verblijf. Je betaalt 40,20 euro per cheque. De Vakantiecheque heeft een waarde van 50 euro. 

  Lees meer op de webpagina 'Vakantiecheque'.

  Omwille van de coronamaatregelen, konden verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd door de vzw Sociale Dienst het afgelopen jaar helaas niet doorgaan. Je kunt daarom gebruikmaken van dit extra aanbod. 

  Goed om weten: 

  • Gaan je kinderen dit jaar op vakantie, of zijn ze al op vakantie geweest? Dan kun je mogelijks ook een beroep doen op de tegemoetkoming voor jeugdvakanties
  • Is een vakantie voor jou financieel niet haalbaar? Neem dan contact op met de maatschappelijk assistent van je regio, die bekijkt samen met jou de ondersteuningsmogelijkheden.