chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Bevraging inkoopordernummers Orange (Internet of Things / Machine to Machine)

  donderdag, 20 december 2018

  Sinds februari 2016 stuurt Orange enkel nog e-facturen uit naar de VO-klanten. Op deze facturen wordt per nummer de globale informatie voor de facturatieperiode meegegeven.

  Zoals je vast weet, is het voor e-facturatie essentieel dat de leverancier een inkoopordernummer (Orafin) of een bestelbonnummer (niet-Orafin) vermeldt op de factuur.

  Concreet houdt dit in dat uiterlijk op 1 maart 2019 alle (jaarlijkse) inkoopordernummers voor 2019 moeten worden doorgegeven voor de verschillende klantnummers. De dossierbeheerder Internet of Things / Machine to Machine geeft deze inkoopordernummers door via de Internet of Things / Machine to Machine service desk van Orange via het nummer 0800/35.665 of via matmasupport@orange.be

  Uiteraard hoef je niet voor elk nummer een apart IO te maken. Het is niet de bedoeling om nu facturatieadressen of klantennummers te gaan fusioneren. Dit kan nog achteraf.

  Let je er op dat er vanuit jouw entiteit 1 geglobaliseerd antwoord wordt doorgegeven aan de Internet of Things / Machine to Machine service desk van Orange.

  Heb je hierover nog vragen of problemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de dossierbeheerder Internet of Things / Machine to Machine van je entiteit.

  Dank bij voorbaat.