chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  CRM update: Dialoogfase druk bijgewoond.

  maandag, 1 juli 2019
  CRM dialoogsessie1

  Voorafgaand aan de Dialoogsessies heeft de klankbordgroep CRM de verwachtingen van de entiteiten beschreven en de gunningscriteria gedefinieerd.

  De focus ligt daarbij op accountbeheer, communicatie met bestaande en toekomstige accounts en dus op het bouwen en onderhouden van relaties.

  Tot een geïntegreerde oplossing komen, dat was de boodschap van de klankbordgroep. Geïntegreerd met verschillende gedeelde gegevensbronnen o.a. klachten, geïnstalleerde producten, bestaande raamcontracten, een 360° blik op de accounts, contacten...

  CRM dialoogsessie2

  Een tussenstand

  Enthousiasme troef bij de 40 vertegenwoordigers van IT-bedrijven die de eerste Dialoogsessie van Het Facilitair Bedrijf bijwoonden. Wim Martens onderstreepte de visie en roadmap terwijl Johan Smekens (CSO) het belang van dataclassificatienormen binnen de VO onderstreepte en de bijhorende mitigerende maatregelen toelichtte.

  In de dagen nadien volgden de contacten met verschillende kandidaat-leveranciers met hun toelichting van andere referenties, demonstraties van platformtechnologieën en een inwijding in de soms erg verschillende licentiemodellen.

  Kandidaat-leveranciers uitten hun verbazing over de diverse CRM-gebruiksdomeinen binnen de VO terwijl kandidaat afnemers de verschillende platformoplossingen en de toepassingen op vlak van artificiële intelligentie ontdekten.

  Licentiemodellen, functionele domeinen, gebruiksgemak, toegankelijkheid, integreerbaarheid … de kritische succesfactoren kwamen aan bod. Na het afronden van de verschillende sessies worden de basisinstructies verstuurd. Volgens de actuele planning start de volgende fase van de dialoog in de laatste weken van augustus. Wordt vervolgd!