chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Digitaal Archief Vlaanderen: Vlaamse Regering gunt archief- en e-depotbeheerssysteem voor de Vlaamse overheid

  donderdag, 2 mei 2019

  De Vlaamse Regering heeft op 5 april haar goedkeuring gegeven om de opdracht voor een archief- en depotbeheerssysteem te gunnen.

  Hierdoor zal het Digitaal Archief Vlaanderen (DAV) reeds vanaf begin 2020 haar dienstverlening kunnen aanbieden aan alle entiteiten van de Vlaamse overheid, gemeenten, OCMW’s, provincies en de gemeentelijke bedrijven. Zij zullen dus vanaf dan hun digitale archieven kunnen opladen in DAV.

  Een integraal aanbod

  Digitaal Archief Vlaanderen biedt een integraal aanbod aan, gaande van de software over de opslag tot de uitbating (hosting). Het aan Cronos Public Services gegunde platform (in de vorm van een SaaS-oplossing) moet voldoen aan zowel de functionele, de technische, de veiligheids- en de juridische vereisten van de Vlaamse overheid.

  Kostprijs

  Om gebruik te maken van DAV zullen klanten een vaste abonnementskost betalen en een vergoeding voor de technische aansluitingskost (behalve indien het een technische aansluiting betreft die generiek kan worden opgezet). Gemeente en OCMW betalen uiteraard maar een keer het abonnementsgeld. In het abonnementsgeld is 5 TB aan storage inbegrepen. Indien een instantie meer dan 5 TB aan opslag verbruikt, zal dit aangerekend worden.

  Meer weten over het aanbod en de kostprijs?

  Over Cronos Public Services

  De Cronos Groep is de grootste techgroep van België met meer dan 5500 medewerkers actief in verschillende disciplines waarbij Cronos Public Services instaat voor de verticale marktbenadering van de publieke sector. 
  Meer info: www.cronos-public-services.be  

  Over Zeticon

  Zeticon, onderdeel van De Cronos Groep, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van SaaS-platformen die klanten in staat stellen om op een flexibele, schaalbare, performante, betrouwbare en kost efficiënte manier kleine tot grote volumes digitale archieven te beheren. 
  Meer info: www.mediahaven.be