chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Doorgeven ordernummers mobiele telefonie voor 2019

  donderdag, 13 december 2018

  Proximus is de nieuwe telecomdienstverlener waarmee de Vlaamse overheid een raamovereenkomst heeft afgesloten. Voor de e-facturatie zal Proximus gebruik maken van Mercurius dat e-facturen aflevert aan het financieel systeem Orafin.

  Daarom is het essentieel dat Proximus een ordernummer van de Vlaamse overheid kan vermelden op de elektronische factuur.

  Concreet houdt dit in dat uiterlijk 24 januari 2019 alle (jaarlijkse) ordernummers voor mobiele telefonie moeten worden doorgegeven, dit voor de verschillende facturatieovereenkomsten en klantenrekeningen.

  Als dossierbeheerder telefonie of de financieel verantwoordelijke mailt u deze ordernummers naar CSO Leslie Verhasselt: cso.leslie.verhasselt@proximus.com met telecommunicatie@vlaanderen.be in cc en in het Subject: ordernummers mobiel voor Proximus 2019.

  ·        U hoeft niet voor elk nummer een apart ordernummer te maken: u kunt de bestaande klantnummers groeperen. Bij voorkeur maakt u ordernummers op entiteitsniveau.

  ·        Het niet de bedoeling is om nu ook facturatieadressen te veranderen of klantennummers te gaan fusioneren. Dit kan nog achteraf. Klantennummers en bijhorende nummers kunt u nadien aanpassen als alles overgeheveld is naar Proximus.

  ·        Gelieve er aub over te waken dat uw entiteit (bv departementen of agentschappen) één geglobaliseerd antwoord verstuurt met de gevraagde gegevens.

  Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de dossierbeheerder telefonie van uw entiteit. U kunt uw dossierbeheerder telefonie van uw entiteit terugvinden op https://overheid.vlaanderen.be/praktisch/mobiele-telecommunicatie/dossierbeheerders-telefonie

  Hierbij kunt u de file ‘ordernummers Proximus’ terugvinden. Ordernummers Proximus met e-mail adressen contact.xlsx

  Dit is een concordantie tabel van de actuele klantennummers bij Orange (kolom A ‘Customer Code’) naast de toekomstige klantennummers bij Proximus (kolom B ‘Proximus Customer Code’). In kolom D dient het nieuwe ordernummer voor Proximus te worden ingevuld. Indien u geen ordernummer heeft dan vult u in deze kolom D ‘geen ordernummer nodig’ in.

  U dient enkel de aangevulde records volledig te kopiëren en in een nieuw excel bestand te plakken. Deze nieuwe excel dient u te mailen naar cso.leslie.verhasselt@proximus.com