chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  En dat met ons belastinggeld - Alle begin is moeilijk

  maandag, 9 september 2019
  En dat met ons belastinggeld - strip door Simon Spruyt

   

   

   

   

   

   

   

  Plaatje 1: Een man wordt om 6.00 uur geïrriteerd wakker door het geluid van zijn wekker en zegt: 'Aaarg! De vakantie is weer voorbij, vaarwel nachtrust!'

  Plaatje 2: 'Opnieuw de race tegen de klok om iedereen op tijd klaar te krijgen...', zegt hij terwijl hij chaotisch moet multitasken: hij roept iemand, kleedt zijn zoon aan, probeert zijn dochter weg te halen van de televisie en smeert boterhammen.

  Plaatje 3: 'Opnieuw je gezondheid en je leven riskeren in de ochtendspits...', vult de man aan vanop de fiets met zijn zoon achterop en zijn dochter op de fiets naast hem.

  Plaatje 4: 'En dan die berg was die is blijven liggen van al die reizen en kampjes...', zucht de man met de handen in het haar terwijl hij naar een berg stinkende was kijkt.

  Plaatje 5: 'DRUKDRUKDRUK, en steeds dat vervelende gevoel dat je nog iets over het hoofd hebt gezien!'gaat hij verder terwijl hij rent met een wasmand onder zijn arm.

  Plaatje 6: Ondertussen kijken twee collega's verbaasd naar een leeg bureau. De vrouw vraagt aan haar collega: 'Kwam Mark normaal vandaag niet weer werken?'