chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gebruikersbeheer: testers gezocht!

  vrijdag, 8 december 2017

  Op 6 december werd een eerste versie van de nieuwe userinterface voor Gebruikersbeheer op de testomgeving gezet. Deze release kwam er met 2 dagen vertraging. Ondertussen werden alle nieuwe én oude functionaliteiten getest. Een volgende release naar de testomgeving is voorzien voor 15 december waarbij de zaken die nu nog niet correct functioneren, opgelost moeten zijn. Begin januari wordt alles naar productie gebracht.
  Meer informatie over de nieuwe schermen. (externe link)

  Tester gezocht

  Wie een rol heeft om te kunnen aanmelden op de testomgeving van het Gebruikersbeheer (vo-gebruikersbeheer-ti.vlaanderen.be) kan live ervaren hoe de interface eruitziet.  Vraag ons de testtemplate (link stuurt een e-mail) en bezorg ons je feedback (beide via mail).

  Op 19 december wordt een algemene testsessie georganiseerd in het Herman Teirlinckgebouw te Brussel van 10u tot 12u. Wie graag komt deelnemen, kan dat laten weten via gebruikersbeheer@vlaanderen.be (link stuurt een e-mail). Je krijgt dan een uitnodiging met meer informatie. We hopen een aantal van onze vaste lokale beheerders hierbij te mogen verwelkomen.