chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gezocht: versterking voor ondersteuning van vaccinatiecentra

  vrijdag, 15 oktober 2021

  Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Dankzij de vlotte werking van de vaccinatiecentra is de vaccinatiegraad in Vlaanderen zeer hoog.  Wil jij een steentje bijdragen? Dan kan!

  Nu een verlengde werking van de vaccinatiecentra noodzakelijk is – al zeker tot eind 2021 – vraagt Zorg en Gezondheid opnieuw naar extra helpende handen vanuit de hele Vlaamse overheid. Zorg en Gezondheid is op zoek naar een aantal specifieke profielen:

  • Regiocoördinator: ondersteunt de vaccinatiecentra samen in de operationele uitvoering van hun werkzaamheden, behandelt vragen en zoekt actief mee naar oplossingen en antwoorden
  • Communicatie-expert: verzorgt de communicatie van en naar de vaccinatiecentra en andere belanghebbenden.
  • Liaison naar de lokale besturen: capteert behoeften vanuit de lokale besturen en verbindt deze met de beleidsdoelstellingen. De liasion staat als netwerker continu in dialoog met de sector.
  • Data-analist: analyseert de vaccinatiedata van de campagne en geeft vaccinatiecentra ondersteuning bij vragen.
  • Businessexpert ICT: begeleidt de verschillende ICT-processen die nodig zijn om burgers kwaliteitsvol en veilig te vaccineren en vertaalt operationele noden naar de ICT-‘ers.
  • Financiële expert: begeleidt de vaccinatiecentra voor financiële vragen en verantwoordingen
  • Verpleegkundige: geeft samen met de inhoudelijke experten advies omtrent de vaccinatiestrategie en operationaliseert de richtlijnen van de overheid naar concrete maatregelen.
  • Call center support: fungeert als liaison voor de lokale call centers en zorgt voor een uniforme communicatie over de verschillende vaccinatiecentra heen.

  Meer informatie vind je in het vacaturebericht. Spreekt een van de profielen je aan? Bespreek je beschikbaarheid met je leidinggevende voor je je kandidaat stelt. Kandideren doe je door een e-mail te sturen naar het HR-team van Zorg en Gezondheid (personeel.zg@vlaanderen.be). Dat kan tot en met woensdag 27 oktober 2021. Als je kandidatuur aanvaard wordt, kun je via interne terbeschikkingstelling aan de slag.

  Meer informatie of een vraag? Stuur een e-mail naar personeel.zg@vlaanderen.be.