chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gezocht: VO-medewerkers Vlaamse overheid om corona-app uit te testen (4 september 2020)

  vrijdag, 4 september 2020

  ‘CoronAlert’ - de contact tracing-applicatie in de strijd tegen het coronavirus  zit momenteel in een laatste testfase. Vanaf 20 september zal de app gebruikt kunnen worden door het grote publiek, maar vanaf donderdag 10 september zal een eerste groep van 10.000 mensen de app uitproberen.  

  Omdat Vlaanderen de app wil inzetten als een bijkomend instrument om de verspreiding van COVID-19 onder controle te houden, heeft de Vlaamse overheid zich op vraag van Karine Moykens - voorzitter van het Interfederaal Comité Testing & Tracing - geëngageerd om haar medewerkers in primeur deze app te laten uittesten en zo een succesvolle lancering van CoronAlert mee te ondersteunen. 

  Via Vlaanderen Intern en de schermen in de kantoorgebouwen worden zoveel mogelijk collega’s van de Vlaamse overheid opgeroepen om zich uiterlijk tegen dinsdag 8 september te registeren voor deze pilootfase. Omdat het vooral belangrijk is dat de app getest wordt door collega’s die op kantoor of het terrein met elkaar in contact komen, vragen we ook aan u om meer gericht via eigen communicatiekanalen medewerkers en teams in uw eigen entiteit op te roepen om de app mee uit te testen.  

  Opgelet: het registratieformulier is enkel toegankelijk via het afgeschermde gedeelte van Vlaanderen Intern. Inloggen kan rechts bovenaan. Heeft uw entiteit geen toegang? Mail naar ccvo@vlaanderen.be. 

  Lees meer op Vlaanderen Intern.