chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Herman Teirlinckgebouw fietst

  dinsdag, 16 oktober 2018
  Fietsactie Herman Teirlinck - onthaal

  De weergoden waren fietsers goed gezind op 16 oktober. Gelukkig voor de 120 collega’s die deelnamen aan de fietsactie in het Herman Teirlinckgebouw, georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf in samenwerking met Sport Vlaanderen. 

    

  Na de fietsers in het VAC Gent beloonde Het Facilitair Bedrijf nu ook de collega’s die naar het Herman Teirlinckgebouw fietsen. Het doel: zo veel mogelijk Vlaamse-overheidsambtenaren op de trappers, de auto zo veel mogelijk op stal. Het agentschap zet immers de schouders onder duurzame mobiliteit en voldoende beweging.

  De fietsers kregen een luisterrijk onthaal na een ereboogfinish. Ze ontvingen een goodiebag met een fietsplan van Brussel en instant krachtvoer in de vorm van een banaan. Daarna mochten ze aanschuiven aan een gezond ontbijtbuffet. Een aantal deelnemers genoot van een deugddoende massage, anderen lieten hun conditie testen bij de collega’s van Sport Vlaanderen en/ of lieten hun fiets onderhouden.

  Vijftien collega’s testen twee weken lang een step, stads-, plooi- of elektrische fiets uit.

  Wil je ook eens een tweewieler uittesten? Je kan de dienstfietsen (dit zijn elektrische, stads-, plooifietsen en steps) testen tijdens een dienstreis, uitstap of boodschap in de buurt of om een keertje mee heen en weer naar huis te rijden. Ontlenen doe je via Facilipunt. Selecteer jouw gebouw, klik op het icoontje voor voertuigen en reserveer jouw voertuig in de kalender.

  Dankjewel aan alle deelnemers, fiets zo voort! 

   

  Filmpje fietsactie Herman Teirlinck - 16 oktober 2018

  De fietsactie herbeleven? Bekijk hier het filmpje!