chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Het Facilitair Bedrijf gelooft in community-driven analytics

  vrijdag, 10 mei 2019

  Voor het product Logical Datawarehouse en Advanced Analytics geeft Het Facilitair Bedrijf prioriteit aan het ondersteunen van de VO data science community.

  In de eerste plaats willen we de belangen van onze klanten verdedigen zodat zij met vertrouwen in dialoog kunnen treden met dienstenleveranciers om hun business case te realiseren. We assisteren klanten bij het formuleren en afstemmen van gemeenschappelijke vereisten voor de ICT-raamcontracten 2022.

  Daarnaast willen we hen ook helpen om hun weg te vinden op de markt om in contact te komen met de juiste dienstenleverancier. Klanten die hun concrete business case willen realiseren, kunnen contact opnemen om samen op zoek te gaan naar de juiste partner en een correcte offerte.

  Tot slot proberen we samenwerking te stimuleren tussen partijen met gemeenschappelijke belangen zodat de klanten leren van elkaars projecten. Dit jaar realiseerden we een gemeenschappelijke aankoop voor toegang tot een e-learning platform. Daarnaast zullen we de synergie met Sandbox Vlaanderen uitbouwen voor experimentele analytics projecten.

  Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Hannes Lombaert.