chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  ICT contracten 2022: klantenbevraging van start

  dinsdag, 26 maart 2019

  Waar heb jij als ICT-verantwoordelijke nood aan? Wat vind je daarvan wel of niet terug in het ICT aanbod van Het Facilitair Bedrijf? Hoe sta jij tegenover de kostprijs? Hoe belangrijk is integratie met andere diensten? Met welke diensten? Waar ligt voor jou de meerwaarde van een raamcontract? Laat het ons weten!

  Binnen Het Facilitair Bedrijf identificeren we momenteel in het kader van het programma 'ICT-contracten 2022' de ervaring met onze huidige diensten maar vooral de huidige en toekomstige noden op gebied van ICT ondersteuning. Graag weten we waar je tevreden over bent en wat je wenst te behouden, maar evenzeer voor welke huidige vraagstukken je een beroep doet op andere partijen.

  We willen dit moment meer dan ooit gebruiken om input te verzamelen vanuit diverse hoeken en om nadien ons toekomstig aanbod te kunnen aanpassen aan jullie noden.

  Daarom start nu ook een onderzoek bij bestaande en toekomstige klanten via een online vragenlijst.

  Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 min. Een kleine moeite dus voor jou, maar voor ons vormt het een onmisbare bron van informatie.  

  En daarna? Op basis van deze input brengen we de vraag en behoeften in kaart en verwerken ze in onze voorstellen. We houden je trouwens verder op de hoogte in de komende weken en maanden.