chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Impact werken stookinstallatie

  woensdag, 17 juni 2020

  De stookinstallatie in de 5B wordt vernieuwd. De firma Cogama zal twee van de drie huidige ketels vervangen door een WKK en een condensatieketel. Bij een warmtekrachtkoppeling (afgekort WKK) wordt tegelijkertijd warmte en elektriciteit geproduceerd met behulp van een motor op  brandstof (gas).  Zo bekomen we een lager brandstofverbruik een lagere CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur!

  De toestellen worden op donderdag 25 juni geleverd en met een grote kraan op het dak gehesen. Hiervoor zal de toegang tot het atrium aan de kant van de Frans Massy worden afgesloten.

  Voetgangers en fietsers zullen die dag aan de kant van de parklaan (kant gerechtsgebouw) het atrium kunnen betreden. Parking -1 en -2 blijft beschikbaar.

  De 4B1, 4B2 en de 4B3 zullen op die dag niet toegankelijk zijn aangezien de zware lasten juist boven deze zones worden gehesen. De 4B4, 4B5 en 4B6 zijn wel toegankelijk. Houd rekening met de circulatieroutes!

  De lift in de B-blok is tijdelijk niet toegankelijk wegens het WKK project in de stookruimte van de B-blok. De lift en ook het sanitair in het EHBO lokaal zijn tot het einde van het project exclusief gereserveerd voor de firma die de werken uitvoert.

  In de komende weken zou het wel kunnen dat de temperatuur 's morgens aan de frisse kant is. Zorg voor een pull zodat het toch nog aangenaam blijft.