chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Kiezen doe je elke dag, ook in je loopbaan

  donderdag, 16 mei 2019
  logo doegids waarden

  Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Ben je even het noorden kwijt in je job? Of heb je nood aan ‘iets anders’, maar weet je niet goed wat? Sta eens stil bij jouw loopbaan voor je de volgende stap zet. Verschillende medewerkers van de Vlaamse overheid gingen jou al voor en namen hun loopbaan in eigen handen.

  Sinds eind januari biedt het project ‘Loopbaan in eigen handen’ een inspirerende ontdekkingstocht aan medewerkers van de Vlaamse overheid om zelfstandig loopbaankeuzes te maken. Verschillende deelnemers reageerden alvast enthousiast op dit pilootproject en namen het heft in eigen handen.

  Het heeft me beter geholpen dan ik vooraf dacht. Ik zie nu in dat er in feite heel wat meer mogelijkheden zijn dan ik verwachtte.

  Wil jij deze mogelijkheden ook ontdekken? Met onze 3 digitale doegidsen en een loopbaanpaspoort kun je onmiddellijk aan de slag. Aan de hand van enkele uitdagingen, tips en extra achtergrondinformatie leer je bewust kijken naar jezelf en naar jouw verschillende functies en rollen binnen de organisatie. Daarnaast verwerf je inzicht in jouw talenten, jobkeuze, waarden en identiteit. Op die manier helpen we jou om de juiste loopbaankeuzes te maken.

  Mocht je niet goed weten hoe je jouw online traject start, dan kan je eenmalig een (facultatief) oriëntatiegesprek aanvragen. Dat gesprek helpt jou om de meest geschikte ‘toegangspoort’ tot het aanbod te vinden.

  Klaar om op ontdekkingstocht te gaan? Zoek dan de doegids die bij jou past via ‘Loopbaan in eigen handen’!