chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Marie-Elisabeth Belpairegebouw: werfbezoek teammanagers

  maandag, 18 oktober 2021

  De bouw van het nieuwe kantoorgebouw is een groot project voor Het Facilitair Bedrijf. Om een voeling voor het project te krijgen, vinden wij het belangrijk dat de “teammanagers” binnen de werkgroepen nauw betrokken worden bij de bouw van het project. Er zijn collega's van over de verschillende afdelingen heen bij betrokken. Zo zorgt Xavier Suykens dat de uitrol van het hybride werken vlot zal verlopen, volgt Lander Van den Heede alles op rond de faciliteiten in het gebouw en is Karen Calcoen dé vrouw die zorgt voor de inrichting van het gebouw. Ze zijn niet alleen, ze zijn met z'n 12 in totaal, onder het goedkeurend oog van Project Manager Nadine Böve.

  Daarom organiseren we regelmatig werfbezoeken, zodat we alles van vlakbij kunnen opvolgen. 1 oktober was er zo'n werfbezoek op de site waar men volop werkt aan het Marie-Elisabeth Belpairegebouw. 

  De projectleider van Befimmo gaf hen een rondleiding op de werf. Na het bezoek aan de werf ging het richting infopunt op het dak van WTC3. De teammanagers bewonderden vanop het uitkijkpunt de werf en bezochten ook het infopunt zelf.

  Enkele sfeerbeelden van het bezoek