chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuw raamcontract voor consultancy bij strategisch management

  dinsdag, 22 juni 2021

  De aankoopcentrale van Het Facilitair Bedrijf sloot in samenwerking met het Agentschap Overheidspersoneel een nieuw raamcontract voor consultancy bij strategisch management. Het contract werd gesloten met meerdere opdrachtnemers.

  Je kan het raamcontract voor consultancy bij strategisch management gebruiken als ondersteuning bij alle strategische uitdagingen die er de komende jaren nog op de planning staan. Een externe partner begeleidt je bij concrete projecten gelinkt aan strategische plannen, zowel op beleidsvlak als bij de interne strategie op het vlak van organisatiethema’s.

  Deze begeleiding kan – deels of volledig – gaan over o.a. het opmaken van de missie, visie en kernwaarden, het uitwerken van een strategisch plan, het formuleren van strategische of operationele doelstellingen, of begeleiding bij monitoring, bijsturing en evaluatie van deze plannen.

  Meerdere opdrachtnemers en twee manieren om af te nemen
  Voor de raamovereenkomst werden meerdere opdrachtnemers geselecteerd.

  1. IDEA Strategische Economische Consulting nv,
  2. BDO Advisory cvba,
  3. Möbius Business Redesign nv,
  4. Impact Public Sector Advisors bv
  5. EY Consulting bv

  Bedraagt jouw bestelling minder dan 80.000 euro excl. btw? Dan contacteer je de eerst gerangschikte opdrachtnemer in de cascade. Als deze opdrachtnemer de opdracht niet kan aanvaarden omwille van belangenvermenging of capaciteitstekort, dan contacteer je de volgende in de rangschikking.

  Bedraagt jouw bestelling 80.000 euro excl. btw of meer? Dan organiseer je een mini-competitie tussen alle gekozen deelnemers.

  Alle info over het raamcontract 'Consultancy bij strategisch management'. 
   
  Neem zeker ook hier een kijkje: meer informatie over de dienstverlening van het Agentschap Overheidspersoneel op het vlak van organisatieontwikkeling.
    
  Inloggen?
  Als je de bovenstaande pagina’s bezoekt van op het netwerk van de Vlaamse overheid, dan ben je in principe automatisch ingelogd. Krijg je toch een foutmelding, dan kan je je rechtsboven de pagina inloggen. Als je pagina’s van buiten het netwerk bezoekt, zal je sowieso moeten inloggen met eID of burgertoken. Klik hiervoor rechts bovenaan op “Inloggen”.

  Meer informatie? Vragen?
  Indien je meer informatie wenst, of een specifieke vraag hebt, aarzel niet hiervoor contact op te nemen met onze Facilipunt medewerkers via www.facilipunt.be of telefonisch op (02 55)3 20 00 of via mail naar facilipunt@vlaanderen.be.

  Feedback?
  Als je opmerkingen, suggesties… hebt bij deze raamovereenkomst of andere raamovereenkomsten van Het Facilitair Bedrijf, dan kan je dit melden via de Feedbackknop die je terugvindt op elke pagina in onze catalogus.