chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuw raamcontract voor drukwerk

  woensdag, 31 maart 2021

  De aankoopcentrale van Het Facilitair Bedrijf sloot een raamcontract voor drukwerk.


  Het contract werd gesloten met de firma artoos group, een ervaren communicatieproductiehuis uit Kampenhout. Het contract maakt het mogelijk om allerlei drukwerk te bestellen: niet alleen vaak voorkomend drukwerk zoals brochures en naamkaartjes, maar ook specifieker drukwerk dat jouw entiteit nodig heeft. 

  Artoos group zorgt niet alleen voor het drukwerk, maar kan ook de verzending van het drukwerk naar de bestemmeling voor haar rekening nemen. 

  Op deze webpagina vind je meer informatie over het raamcontract. Je vindt er onder meer een overzicht van de tarieven voor drukwerk en verzending. Vind je hier niet wat je zoekt? Het raamcontract is niet beperkt tot de diensten die vermeld worden in dit overzicht. Vraag een offerte op maat van jouw specifiek drukwerk. 

  Een offerte op maat vragen of drukwerk bestellen kan via een speciaal hiervoor gelanceerd platform: https://print.vlaanderen

  Drukwerk via Het Facilitair Bedrijf?

  Doe je voor drukwerk een beroep op het dienstencentrum van Het Facilitair Bedrijf? In dat geval verandert er voor jou niets. Je kan nog steeds bij Facilipunt terecht voor het lanceren van jouw vraag en Het Facilitair Bedrijf doet de rest.  

  Inloggen? 

  Als je de bovenstaande pagina’s bezoekt van op het netwerk van de Vlaamse overheid, dan ben je in principe automatisch ingelogd. Krijg je toch een foutmelding, dan kan je je rechtsboven de pagina inloggen. Als je pagina’s van buiten het netwerk bezoekt, zal je sowieso moeten inloggen met eID of burgertoken. Klik hiervoor rechts bovenaan op “Inloggen”.

  Feedback? 

  Als je opmerkingen, suggesties… hebt bij deze raamovereenkomst of andere raamovereenkomsten van Het Facilitair Bedrijf, dan kan je dit melden via de Feedbackknop die je terugvindt op elke pagina in onze catalogus.

  Meer informatie? Vragen?

  Indien je meer informatie wenst, of een specifieke vraag hebt, aarzel niet hiervoor contact op te nemen met onze Facilipunt medewerkers via www.facilipunt.be of telefonisch op (02 55)3 20 00 of via mail naar facilipunt@vlaanderen.be.