chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuw: Sport- en Beleefdagen van de Vlaamse overheid

  donderdag, 24 januari 2019
  Sfeerbeeld sportdag 2018 (Foto: Lieven Van Assche)

  Sport Vlaanderen heeft de sportdag helemaal herdacht. Voortaan kun je terecht op 3 locaties op 3 verschillende dagen. Het worden echte beleefdagen waar iedereen samen met de collega's kan aan deelnemen. Maak kennis met de Sport- en Beleefdagen van de Vlaamse overheid! 

  Sport Vlaanderen investeert volop in sport op het werk in heel Vlaanderen en geeft de sportdag nu ook een volledig nieuwe invulling. 

  3 dagen, 3 locaties, 3 thema's

  Noteer je voorkeursdatum in je agenda:

  • Donderdag 12 september 2019 in en rond Herentals (met Sport Vlaanderen Herentals als uitvalsbasis). Het accent ligt hier op natuur en avontuur.
  • Donderdag 19 september 2019 in en rond Brussel (met de VUB als uitvalsbasis). Het centrale thema is city.
  • Donderdag 3 oktober 2019 in en rond Gent (met Sport Vlaanderen Gent als uitvalsbasis). Hier is het thema water.

  Stem nu! Waar ga jij deelnemen? Laat het weten in de poll. (Opgelet: om te kunnen stemmen moet je ingelogd zijn als medewerker van de Vlaamse overheid)

  Plezier en teambuilding centraal

  Tijdens de Sport- en Beleefdagen zal teambuilding centraal staan. Elkaar beter leren kennen buiten de werkcontext en vooral plezier beleven, daar gaat het om. Je beslist zelf op welke locatie je deelneemt en hoe intensief je jouw dag wil maken.

  Naast wandelingen, fietstochten en allerlei klassieke en nieuwe sporten, zijn er ook teambuildingsproeven. Die zullen als een pakket van een halve dag worden aangeboden. Je neemt als team deel aan verschillende laagdrempelige proeven: communicatieproeven, vaardigheidsproeven, hersenspinsels,... Stel dus zeker een divers team samen als jullie kans willen maken op een mooie prijs!

  Proef alvast van de Sport- en Beleefdagen met dit filmpje:

  Gezond leven op het werk

  Sfeerbeeld sportdag 2018 (Foto: Lieven Van Assche)

  De Sport- en Beleefdagen passen binnen het project ‘Gezond leven op het werk’ van het Agentschap Overheidspersoneel (AgO). Daarmee wil AgO het belang beklemtonen van een fitte en gezonde levensstijl. Gezond leven verhoogt je welzijn en maakt je beter bestand tegen stress en burn-out.

  Ook het Voorzitterscollege - waarin de voorzitters zitten van het managementcomité van alle beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid - heeft zich bij die doelstelling aangesloten en moedigt alle medewerkers van de Vlaamse overheid aan om mee deel te nemen aan de Sport- en Beleefdagen.

   

  Lees alles over de Sport- en Beleefdagen op www.sport.vlaanderen.be/sportenbeleefdagen. Het volledige programma zal in de loop van mei bekend zijn.