chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuw: Talkshows over e-facturatie

  dinsdag, 7 juli 2020

  Slechts 15% van de Belgische bedrijven doet momenteel aan elektronische facturatie. De voordelen zijn nochtans aanzienlijk: grote efficiëntiewinst, snellere betaling, minder foute facturen en aanmaningen…
  Om e-facturatie tot een succes te maken, brengen de Vlaamse overheid in nauwe samenwerking met VOKA twee boeiende talkshows met verschillende inhoud rond dit thema.

  Gedurende twee uur brengen we je actuele onderwerpen en getuigenissen over elektronische facturatie.
  Het eerste deel zoomt in op beleidsgerichte thema’s zoals interoperabiliteit, de rol van overheden, het belang van digitalisering van de bestel- en facturatieprocessen. In het tweede deel brengen we drie cases waarin bedrijven en/of hun dienstverlener toelichting geven bij een doorbraak in deze context, een best practice aanbrengen, of het hebben over een bijzondere complexiteit waarmee ze werden geconfronteerd. Na elke case is er de gelegenheid, zowel voor publiek als voor het panel van deskundigen, om in gesprek te gaan met de sprekers of bijkomende en kritische vragen te stellen

  Deze events vinden plaats op vrijdag 2 oktober 2020 in samenwerking met VOKA Vlaams-Brabant, en op woensdag 28 oktober 2020 in samenwerking met VOKA Limburg.

  Je kunt dit event live meemaken ,  of via livestream volgen op kantoor of thuis

  Deze events zijn een realisatie van het centrale e-invoicingteam van de Vlaamse overheid, VOKA Vlaams-Brabant en VOKA Limburg.