chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Op zoek naar een manier om sneller te digitaliseren? Volg dan de infosessies over AWS Cloud

  vrijdag, 4 juni 2021

  Dit jaar organiseert Amazon Web Services (AWS) samen met Digitaal Vlaanderen een aantal infosessies die dieper ingaan op de mogelijkheden die AWS Cloud biedt voor de Vlaamse overheid. Schrijf je nu in voor de eerste virtuele sessie op dinsdag 22 juni van 14u tot 15u.

  In deze allereerste sessie met als titel ‘De kunst van het mogelijke’ ontdek je hoe AWS jouw overheidsinstantie kan helpen om de digitale transformatie te realiseren en te versnellen, en een data gestuurde organisatie te worden. Nadien is er tijd voorzien om je vragen te beantwoorden. We stellen ook de agenda voor met de sessies die we in het najaar organiseren.

  Voor wie is deze sessie bedoeld? 

  De sessie richt zich in hoofdzaak tot ICT-functiehouders: beleidsmakers, programma/project managers, enterprise architecten, data architecten en solution architecten.

  Wie spreekt op de sessie?

  John Segers, Solution Architect Public Sector Benelux & TBD, verzorgt de presentatie. John Segers is een IT-professional die zijn ervaring en kennis wil gebruiken om klanten te helpen de beschikbaarheid, schaalbaarheid, beveiliging en flexibiliteit van hun IT-diensten te verbeteren.

  Hoe schrijf je in?

  De virtuele Teams-sessie vindt plaats op dinsdag 22 juni om 14u. De sessie duurt 1 uur. Daarna is er een half uur voorzien voor vragen. Mis deze boeiende en inspirerende sessie niet en schrijf je gratis in via deze pagina.

  We kijken ernaar uit om je te begroeten op dinsdag 22 juni.