chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Oproep: geef de Vlaamse overheid mee een gezicht in Brussel en Hasselt

  dinsdag, 27 februari 2018
  Collega's overleggen boven tablet

  Waar staat de Vlaamse overheid voor? Heb jij daar een duidelijke mening over? Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan een focusgroep die op zoek gaat naar het DNA van de Vlaamse overheid.

  Onze organisatie telt meer dan 70 entiteiten, met een brede waaier aan diensten en thema’s. Toch is het belangrijk om herkenbaar te zijn. Maar wat maakt de Vlaamse overheid nu juist ‘de’ Vlaamse overheid. Waar staan we voor en welke rol kunnen en willen we opnemen in de maatschappij? Wat verbindt de 40.000 Vlaamse ambtenaren met elkaar? 

  Op 19 maart (VAC Hasselt) en 22 maart (Herman Teirlinckgebouw in Brussel) zijn focusgesprekken om samen op zoek te gaan naar het DNA van de Vlaamse overheid. Alle meningen zijn welkom, er is geen voorkennis vereist. Heb je twee uurtjes tijd en interesse om ons je mening te geven? Stuur een mailtje naar leontien.demeyere@vlaanderen.be.  

  Jouw input zal ons helpen om de Vlaamse overheid duidelijk te omschrijven rekening houdend met de eigenheid van alle entiteiten. Als diverse organisatie met een duidelijke ‘smoel’ kunnen we de verwachtingen van de medewerkers, klanten en doelgroepen scherper stellen. Op die manier creëren we meer vertrouwen in en appreciatie voor wat de Vlaamse overheid doet. En voelen huidige en toekomstige collega's zich meer betrokken.