chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Piano zoekt pianist

  maandag, 17 juli 2017

  Wie in Gent over 123-piano spreekt, bedoelt sinds een paar jaren niet meer het alom gekende spelletje uit onze jeugd maar wel het muzikale project van muzikant én Gentenaar Sioen. Gedurende 4 weken worden op verschillende locaties in Gent piano’s geplaatst en mag iedereen die wil een deuntje spelen voor de passanten en omstaanders.

  Dit jaar vindt 123-piano plaats van 18 augustus tot en met 17 september én komt er een piano aan het VAC Gent! Een piano aan onze voordeur … dat vraagt om middagconcertjes

  Heb jij dezelfde virtuositeit als Mozart (of jongere piano-talenten) in je vingers en ben je op zoek naar een publiek? Laat het ons weten en dan zorgen we samen voor een leuk concertje voor al onze collega’s van het VAC Gent.

  Vanzelfsprekend zijn ook jullie collega’s over héél Vlaanderen welkom om bij een tussenstop in Gent, de hele dag lang, de vingers te oefenen op onze mooie piano, of gewoon eens komen luisteren, genieten, ontstressen. Dus breng ook zeker je collega’s van andere standplaatsen op de hoogte.