chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Reis jij duurzaam naar je werkplek?

  maandag, 14 juni 2021

  Werk je voor een ministerie van de Vlaamse overheid en ga je vanaf 1 juli 2021 geregeld terug werken op kantoor? Dan kun je als 1ste tijdens een pilootfase gebruikmaken van het Flex Abo(nnement).

  Duurzame werkgever

  Trein rijdt station binnen.

  De afgelopen maanden hebben heel wat Vlaamse ambtenaren thuis en online gewerkt met als resultaat: minder files, schonere lucht, kostenbesparing en efficiëntie. Goed voor de werkgever, werknemer en het milieu.

  De NMBS speelt hierop in en stampt een nieuw abonnement uit de grond, aangepast aan duurzaam telewerken. De Vlaamse overheid zet, als duurzame werkgever, haar schouders mee onder dit pilootproject van de NMBS.

  Duurzaam reizen naar het werk

  Keer jij dagelijks terug naar je werkplek als het kan? Heb je tijdens corona de fiets (her)ontdekt en denk je erover om wat minder met het openbaar vervoer te reizen? Dan is het Flex Abonnement de oplossing!

  Opgelet: heb je vandaag een combi- of parkeerabonnement van de NMBS? Dan wordt dit stopgezet.  Een Flex Abonnement kun je dus niet combineren met een parkeerabonnement of met een supplement van De Lijn, MIVB of TEC.

  Lees alle details op de webpagina ‘Woon-werkverkeer: Flex Abo(nnement)’.