chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Resultaten tevredenheidsonderzoek catering: kwaliteit, service, hygiëne en prijs scoren hoog

  dinsdag, 23 oktober 2018

  Medio 2018 kon je deelnemen aan een tevredenheidsonderzoek over de catering. Daaruit blijkt dat jullie heel tevreden zijn over de kwaliteit, de prijs, de service van de cateringmedewerkers en de hygiëne van zowel restaurants als koffiebars. Dit zijn ook net de zaken die als heel belangrijk werden aangestipt bij het beslissen om gebruik te maken van een restaurant/koffiebar. Op deze fronten zal Het Facilitair Bedrijf blijven inzetten om minstens even succesvol te zijn in de toekomst.

  74,7%

  Tevreden tot zeer tevreden over kwaliteit restaurant

  91,7%

  Tevreden tot zeer tevreden over kwaliteit koffiebar

  Koffiebar Herman Teirlinck

  Jullie zien nog verbeteringen mogelijk op vlak van gezelligheid, snelheid van de service, informatie over gerechten en nastreven van duurzaamheidsdoelstellingen. Hiervoor zijn al enkele projecten lopende: oprichten van nieuwe koffiebars (VAC Leuven, Ferraris, Arenberg), nieuw restaurantconcept in Ferrarisgebouw (croques’n burgers), verder uitrollen van zelfbedieningskassa’s, in realtime informeren over wachtrijen en allergeneninformatie beschikbaar stellen op de menusite.

  Ik zou vaker in het restaurant eten, mocht de wachttijd veel korter zijn.

  Duurzaam en gezond

  Catering

  Ongeveer de helft van de collega's is tevreden over de inspanningen voor een duurzame catering. Men wilt vooral gezonder eten, beperken van voedselverlies en seizoensgebonden producten kiezen.
  Hiermee gaat Het Facilitair Bedrijf aan de slag!

  • Om gezonde en seizoensgebonden maaltijden te stimuleren, lanceerden zij in september enkele nieuwe, gezonde producten.
   Bekijk welke initiatieven zij al namen om gezonde en seizoensgebonden maaltijden aan te bieden. 
  • In november neemt Het Facilitair Bedrijf deel aan de Week van de Smaak met als thema ‘gezond-tijd’.
  • Verder wordt in alle restaurants een meting van het voedselverlies gehouden. Het is de bedoeling om dit jaarlijks te herhalen en in kaart te brengen welke impact de genomen maatregelen hebben op het verlies.
  • Daarnaast wil Het Facilitair Bedrijf in de loop van 2019 duurzame, herbruikbare alternatieven aanbieden om eenmalige wegwerpverpakking in de interne werking af te bouwen. Om die tegen 2020 uit het assortiment te bannen. De circulaire koffiebar in Leuven zal het pilootproject zijn.

  Bedankt cateringpersoneel!

  Verschillende collega's vinden dat personeelsleden van catering een dikke pluim verdienen voor hun dagelijkse inzet en wensen hen te bedanken voor de vriendelijke en snelle service. 

  Ik wens enkel nog mijn complimenten over te maken aan het hardwerkende cateringpersoneel Doe zo voort, dames en heren!!!