chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sandbox Vlaanderen Showcase – 14 januari 2020

  maandag, 28 oktober 2019

  Met Sandbox Vlaanderen biedt de Vlaamse overheid een omgeving om veilig met nieuwe producten en technologieën te experimenteren. Het doel? Een duurzame innovatiecultuur verankeren binnen de Vlaamse overheid door samen te werken met start-ups.

  De voorbije maanden heeft Sandbox Vlaanderen niet stilgezeten. Verschillende challenges werden vanuit de Vlaamse overheid gelanceerd en start-ups klopten aan op zoek naar een partner om hun producten of technologieën te testen en te valideren. 

  Alle challenges op een rijtje

  Op 14 januari in de namiddag stellen we, tijdens onze eerste Showcase, alle experimenten van Sandbox Vlaanderen voor. Zowel die die al achter de rug zijn als de lopende. De innovatieve bedrijven én de mensen van de Vlaamse overheid die hun schouders onder een experiment hebben gezet, komen toelichten wat ze precies hebben gedaan, hoe ze dit hebben aangepakt en welke inzichten dit heeft opgeleverd.

  Daarnaast stellen de start- en scale-ups zich ook graag voor op onze Start-up markt. Ontdek er wat de start-ups allemaal te bieden hebben en wat ze kunnen betekenen voor de werking van de Vlaamse overheid.

  Napraten, boeiende contacten leggen en het uitwisselen van ideeën doen we met een glas in de hand op de netwerkdrink.

  Jij komt toch ook?

  Iedereen, die interesse heeft in innovatie en hoe we met nieuwe producten en technologieën de publieke sector kunnen transformeren, is van harte welkom!

  De toegang is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven.