chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Schrijf in voor vakantieopvang kerstvakantie

  donderdag, 12 november 2020

  Ben je nog op zoek naar opvang voor je kind(eren) tijdens de kerstvakantie?

  Er wordt vakantieopvang voorzien in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Mechelen van maandag 21 december tot en met donderdag 24 december. Kinderen krijgen ter plaatse een warme maaltijd en een 10- en 4-uurtje. Omwille van het coronavirus wordt de opvang uitzonderlijk voorzien voor kinderen van 3 jaar tot en met 11 jaar en voor 12-jarigen die nog in het 6de leerjaar zitten.

  Uitzonderlijk gratis

  Een opvangdag kost normaal 7 euro per kind per dag, maar wordt nu uitzonderlijk gratis aangeboden door de vzw Sociale Dienst ter compensatie van de geannuleerde zomervakantie. Je betaalt de bijdrage van 7 euro eerst zelf. Uiterlijk 10 werkdagen na de opvang krijg je dit bedrag teruggestort door Top Vakantie wanneer blijkt dat je kind ook werkelijk naar de opvang is geweest. Bij ‘onwettige’ afwezigheid betaal je zowel de werkgeversbijdrage als de werknemersbijdrage.

  Schrijf je kind(eren) tot en met 10 december 2020 in via de webpagina van Top Vakantie of via 02 648 98 23. Hou je strikt aan deze uiterste inschrijvingsdatum. Om organisatorische reden kan Top Vakantie hierna geen uitzonderingen meer toestaan. Lees meer op de webpagina ‘Vakantieopvang’.

  (Wijzigingen van deze regeling zijn mogelijk aangezien er rekening gehouden moet worden met de coronamaatregelen op het moment van de opvang.)