chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Schrijf je kind(eren) in voor gratis opvang tijdens de krokusvakantie

  dinsdag, 5 januari 2021

  Net zoals in de herfst- en kerstvakantie, wordt ook de vakantieopvang in de krokusvakantie 2021 gratis aangeboden door de vzw Sociale Dienst. De vakantieopvang is voorzien van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Mechelen. Kinderen krijgen ter plaatse een warme maaltijd en een 10- en 4-uurtje.

  Schrijf je kind(eren) tot en met 5 februari 2021 in via de webpagina van Top Vakantie of via 02 648 98 23. Hou je strikt aan deze uiterste inschrijvingsdatum. Om organisatorische reden kan Top Vakantie hierna geen uitzonderingen meer toestaan.

  Goed om weten: omwille van het coronavirus wordt de opvang uitzonderlijk voorzien voor kinderen van 3 jaar tot en met 11 jaar en voor 12-jarigen die nog in het 6de leerjaar zitten.

  Let wel: de werknemersbijdrage van 7 euro betaal je eerst zelf. Uiterlijk 10 werkdagen na de opvang wordt deze teruggestort door Topvakantie wanneer blijkt dat je kind effectief naar de opvang is geweest. Bij ‘onwettige’ afwezigheid, betaal je zowel de werkgevers- als de werknemersbijdrage. 

  Lees meer op de webpagina ‘Vakantieopvang’.