chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Smoothie-automaten krijgen upgrade

  dinsdag, 17 december 2019

  In januari en februari krijgen de Alberts Smoothie Stations in het Herman Teirlinckgebouw, Ellipsgebouw en Hendrik Consciencegebouw een grondige upgrade. En er komt een leuk extraatje bij kijken!

  Wat houdt de upgrade in?

  Het uiterlijk van de automaten zal niet veranderen. Het is vooral op technisch vlak dat er enkele grote aanpassingen zullen plaatsvinden. Het hart van de automaat wordt vervangen en op software vlak zal de smoothie robot ook een stuk intelligenter worden. 

  Wat verandert er?

  • Zelfs wanneer 1 ingrediënt op is, kan de automaat blijven draaien. De recepten zullen zich automatisch gaan aanpassen. Zo bestel je nooit een smoothie die niet beschikbaar is. 
  • De betaling van jouw smoothie zal pas doorgaan vanaf dat de smoothie klaar is. Tot nu was de smoothie betaald voor de productie was afgerond. 

  Leuk extraatje

  Nieuw zijn ook de eetbare rietjes (vanaf eind januari). Ze lijken op pastarietjes, maar ze zijn gemaakt van appelpulp! De appelpulp is een residu van de appelsapindustrie dat perfect eetbaar is maar gewoon werd weggegooid. Zo levert ook Alberts een bescheiden bijdrage om voedselverspilling én het plasticprobleem op te lossen. 

  We raden aan om de rietjes niet te gebruiken en zeker niet op te eten als je glutenintolerant bent of een appelallergie hebt. Je kan gerust zijn: zelfs als je ze niet opeet, zijn de rietjes nog steeds afbreekbaar binnen de 2-3 weken. 

  Proevertjes in de 3 gebouwen

  • Op donderdag 9 januari 2020 en dinsdag 14 januari 2020 komt Alberts langs in het Herman Teirlinckgebouw voor een tasting. Je kan hen dan alle vragen stellen die je te binnen schieten. Van 9 januari 2020 tot en met 23 januari 2020 betaal je slechts €2 voor een smoothie.
  • Op dinsdag 21 januari 2020 en donderdag 30 januari 2020 komen we langs bij het Consciencegebouw voor tastings met de nieuwe machine. Van 21 januari 2020 tot en met 4 februari 2020 betaal je slechts €2 voor een smoothie.
  • Op dinsdag 4 februari 2020 en dinsdag 11 februari 2020 zal er een tasting plaatsvinden bij de vernieuwde machine in het Ellipsgebouw. Van 4 tot en met 18 februari 2020 betaal je slechts €2 voor een smoothie.

  Nog meer uitbreidingen op komst

  We luisteren steeds naar jullie feedback. Er staan nog meer technologische uitbreidingen op het programma die we tijdig zullen communiceren. Dit allemaal op basis van de ervaringen en voorstellen die jullie met ons deelden de afgelopen maanden. 

  Nog vragen?

  Voor verdere vragen of suggesties kan je contact opnemen met Facilipunt (via een melding of op het nummer  (02 55)3 20 00).