chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sport en beweeg in stijl!

  dinsdag, 10 september 2019

  Wil je collega’s motiveren om meer te sporten en te bewegen op het werk? Ben je er trots op om bij de Vlaamse overheid te werken? Kom dan zeker langs bij de stand  van Flanders Shop van Toerisme Vlaanderen op de Sport- en beleefdagen van de Vlaamse overheid.

  Laat je inspireren om ook na de sportdag aan beweging te doen en dat kan vanaf nu in stijl! Zweet stress en calorieën van je af in kwaliteitsvolle fietstruitjes, looptruitjes en katoenen T-shirts speciaal ontworpen voor en door onze collega’s.

  We hebben modellen voor mannen en vrouwen, in alle maten aan scherpe prijzen.

  • het wielertruitje: 39,5 euro incl BTW,
  • het looptruitje: 34,5 euro incl. BTW
  • het katoenen shirt: 15 euro incl. BTW  

  Je vindt de stand op de Sport en beleefdagen

  • 12 september in Sport Vlaanderen Herentals
  • 19 september in Brussel op de VUB
  • 3 oktober in Sport Vlaanderen Gent

  Lukt het je niet om langs te komen bij de stand? Kom dan de truitjes passen en kopen in de Flanders Shop, Grasmarkt 61, 1000 brussel. Neem je badge mee zodat je recht hebt op bovenvermelde prijzen. In de loop van het najaar zal je ze ook digitaal kunnen aankopen via de webshop.

  De truitjes zijn het resultaat van een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, Departement Kanselarij en Bestuur en de Flanders Shop van Toerisme Vlaanderen.

  Bewegen op het werk

  Zitten wordt niet voor niets het nieuwe roken genoemd. Hoe meer tijd je zittend doorbrengt, hoe groter de gezondheidsrisico's zijn: diabetes, hart en vaatziekten, ...

  Als je een zittend beroep hebt, is het slim om dat zitten regelmatig te onderbreken. Sport Vlaanderen hoopt je daarom met deze stijlvolle sporttenues te motiveren om meer te bewegen op het werk. 

  Trotse ambtenaar

  Als collega's van de Vlaamse overheid werken we allemaal mee aan belangrijke thema’s in het leven van onze medeburgers. Denk aan onderwijs, cultuur, werk en economie, maar ook aan milieu en energie, wonen, mobiliteit, gezondheid en welzijn. We hebben best veel impact op het leven zoals het is, elke dag.

  We mogen trots zijn op wat we doen en op hoe we dat doen. Vanuit die overtuiging zet de ambassade van de Vlaamse overheid zijn schouders onder dit initiatief. Wij zijn fier op wat we doen en vinden dat we onszelf wat meer in de verf mogen zetten. Benieuwd naar de ambassade en haar werking? Lees er alles over op de webpagina van het DNA van de Vlaamse overheid.