chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sport Vlaanderen helpt je met je sportieve goede voornemens

  woensdag, 8 januari 2020
  De 5 rolmodellen die door Sport Vlaanderen werden geselecteerd om hun goede voornemens vol te houden Foto: Sport Vlaanderen

  Meer bewegen staat steevast in de top 3 van goede voornemens. Wat ook vaststaat is dat slechts 12% die goede voornemens ook volhoudt. Daarom engageert Sport Vlaanderen zich om jou te helpen je goede voornemens vol te houden.

  5 volhouders werden geselecteerd om het goede voorbeeld te geven. Dat zijn 5 gewone mensen die ook hindernissen ondervinden om hun doel te bereiken. Ze worden 3 maanden lang begeleid door een team van experts.

  Als je je inschrijft op de site van Sport Vlaanderen, word je gelinkt aan een volhouder met een gelijkaardig doel. Je kan hem of haar dan volgen op sociale media. Daarnaast mag je ook tips en tricks van experts verwachten in gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

  Meer informatie over de volhouders en de samenwerking met Gezond Sporten Vlaanderen en de Fitness.be vind je op de site van Sport Vlaanderen. Start vandaag nog met je goede voornemens waar te maken en schrijf je snel in.