chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sportdag voor Ambtenaren op 20 september

  donderdag, 5 juli 2018
  vrouw met bokshandschoenen

  Noteer donderdag 20 september alvast in je agenda, want dan vindt de jaarlijkse Sportdag voor Ambtenaren weer plaats!

  Verovert jouw team dit jaar een beker in een toernooi, kies je ervoor nieuwe sporten te ontdekken of wil je Brussel eens te voet verkennen? Ook dit jaar biedt Sport Vlaanderen weer een ruim aanbod aan waarin iedereen iets van zijn gading vindt.

  Inschrijven en een goed doel steunen

  Je kunt je online inschrijven via de website van Sport Vlaanderen. Deelnemen kost 6 euro. Als je betaling geregistreerd is, krijg je een bevestigingsmail met het e-ticket waarmee je je kunt aan- en afmelden op de sportdag. Na de sportdag ontvang je je attest voor dienstvrijstelling via mail als je tijdens de sportdag in- en uitgescand hebt.

  Dit jaar kun je Cliniclowns steunen. Bij je inschrijving kun je ervoor kiezen 2 euro extra te storten om het goede doel te steunen. Sport Vlaanderen doet er dan nog 1 euro bovenop.

  #cleanekleren-cup

  voetballer springt met bal

  Een nieuwigheid dit jaar is dat de 13 cup wordt omgedoopt tot de #cleanekleren-cup. Door mee te voetballen draag je bij aan een leefbaar loon en een veilige plek voor kledingarbeidsters. Vergeet niet je ploeg vooraf in te schrijven als je wil meedoen aan de #cleanekleren-cup of een ander toernooi!

  Nieuwe sporten

  Sport Vlaanderen breidt ook dit jaar het sportaanbod uit met enkele nieuwe sporten. Zo kunnen de waterratten genieten van een sessie aqua bouncing, duiken of reddend zwemmen. Wie meer van een uitdaging houdt, kan zich uitleven met wipe-out, bossaball of bakstapelen. Met Latin ritmes is ook het aanbod voor dansliefhebbers uitgebreid.

  Fietstochten

  twee fietsers op smalle weg

  Voor de fietstochten verlaat Sport Vlaanderen dit jaar de regio rond Brussel om de streek van de grootste wielrenner aller tijden te verkennen. Je doorkruist de Rupelstreek en het Vaartlandin het wiel van Eddy Merckx’. Na de fietstocht kun je legendarsche momenten uit de geschiedenis van de koers herbeleven in het Sportimonium.

  Benieuwd naar de andere nieuwe sporten? Het volledige aanbod kun je ontdekken op de site van de sportdag. Daar vind je ook de routes van de wandel- en fietstochten.