chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Sportdag wordt Sport- en Beleefmaand

  vrijdag, 10 juli 2020

  In 2019 werd de ‘Sportdag voor Ambtenaren’ vervangen door de ‘Sport- en Beleefdagen’. Een schot in de roos! Ruim 6500 collega’s namen deel. Herentals, Gent en Brussel werden overspoeld door enthousiaste werknemers van de Vlaamse overheid.

  In een jaar waarin alles er anders uitziet, is dat niet anders voor de Sport- en Beleefdagen. Sport Vlaanderen, Het Facilitair Bedrijf en het Agentschap Overheidspersoneel zochten en vonden een corona-proof alternatief in september.

  Het volledige aanbod ligt nog niet tot in de puntjes vast, maar we lichten wel al een tipje van de sluier: we bewegen en sporten geen dagen, maar wel een hele maand. We doen dat niet alleen voor onszelf, maar ook voor een goed doel. Niet op 1 locatie, maar op verschillende locaties. Niet alleen met collega’s (volgens de dan geldende coronamaatregelen), maar ook alleen.

  Noteer alvast de Sport- en Beleefmaand van 7 september tot en met 2 oktober 2020 in je agenda. Interesse? Meer informatie volgt midden augustus op Vlaanderen Intern.