chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Start jaarlijkse evaluaties in PLOEG

  woensdag, 1 december 2021

  Ben je een personeelslid van de Vlaamse overheid en werkt je entiteit met de module PLOEG van Vlimpers? Sinds 1 december 2021 staat je jaarlijkse evaluatie klaar in PLOEG. Tijdens die evaluatie kijk je terug op het voorbije jaar en vooruit naar het komende jaar.

  Zelfevaluatie

  Je dient je zelfevaluatie in voor je evaluatiegesprek met je leidinggevende. Dit kan tot uiterlijk 15 maart 2022. Op 1 december 2021 ontving je een e-mail met een link naar je jaarlijkse evaluatie. Je vindt dit ook terug via ‘Beoordelingen’ in Vlimpers (via de tegel ‘PLOEG’).

  Meer informatie lees je op de webpagina over de module PLOEG. Bekijk zeker ook de snelstartkaart en het filmpje.

  Informatie voor leidinggevenden

  Ben je leidinggevende? Dan heb je een e-mail ontvangen met de evaluatietaken van je teamleden. Zodra een medewerker die heeft ingediend, zie je de input. Je kunt nu al wel starten met jouw deel van de evaluatie. Je hebt tot 15 maart 2022 om je stap als eerste evaluator in te dienen.

  Ben je tweede evaluator? Dan kun je de taken van je medewerkers ondertekenen tot 31 maart 2022.

  Goed om te weten:

  • De taak stroomt pas door naar de tweede evaluator wanneer zowel de medewerker als eerste evaluator hebben ingediend. Vanaf 15 maart 2022 stroomt de taak door wanneer enkel de leidinggevende heeft ingediend.
  • Verandert de medewerker of een van de evaluatoren van functie? Zorg dan dat de evaluatietaak voor de functiewijziging is afgerond. Daarna heb je geen toegang meer.

  Meer informatie voor leidinggevenden lees je op de webpagina over PLOEG. Er bestaat ook een snelstartkaart voor evaluatoren.