chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Stel je kandidaat voor het digitaal bootcamp van Sandbox Vlaanderen

  donderdag, 8 oktober 2020

  Zin om eens een heus bootcamp mee te maken?

  Digitaal bootcamp met multidisciplinaire teams

  "Digitale assitentie en ondersteuning van het onthaal", "Een AR Remote Assistence platform voor de Vlaamse overheid", "Van Wiechen by video", "Een platform voor het pitchen en beoordelen van projectvoorstellen", "Actuele inkomensinformatie bij de burger zelf centraliseren", "Connecting the dots", "Automatische, thematische antwoordvoorbereiding via AI",... onze collega's zaten boordevol innovatieve ideeën. Tijd om die nu verder te stroomlijnen: duidelijk afbakenen van de scope, eventueel opdelen of samenvoegen van ideeën, het opmaken van een plan van aanpak, training in het pitchen van je idee,... het komt allemaal aan bod tijdens het bootcamp.

  Tot 22 oktober kan je als medewerker van de Vlaamse overheid de ideeën bekijken die geselecteerd werden voor het intrapreneurshiptraject van Sandbox Vlaanderen. En je kandidaat stellen om mee een team te vormen rond één van deze ideeën! We zouden zo graag tot een divers en multidisciplinair team per idee komen. 
  Bedoeling is om tijdens het bootcamp het idee verder uit te werken en vorm te geven. Je kan hierbij rekenen op professionele ondersteuning.

  De 3 beste ideeën worden nadien weerhouden om hun idee effectief in een PoC te testen. 

  Omwille van de huidige situatie, wordt het bootcamp volledig digitaal gehouden. Het zal doorgaan op 29 oktober en 9, 12, 16 en 19 november

  Iets voor jou? Dien je kandidatuur in!

  Zie je 't zitten? Waag dan je kans! Je stuurt ons gewoon een mailtje (ten laatste 22 oktober) met het idee van je keuze en waarin je laat weten waarom we voor jou moeten kiezen. We contacteren je snel na de ontvangst van je kandidatuur.

  Stel je kandidaat