chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Steun de campagne #voorelkaar

  donderdag, 16 juli 2020

  Zet jij ook de campagnebanner #VOORELKAAR in je e-mailhandtekening? Deze opvolger van #IKREDLEVENS roept op tot solidariteit in de strijd tegen corona.

  Eind maart lanceerde de Vlaamse overheid #IKREDLEVENS, waarbij de bevolking werd gevraagd om drie checks te doen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Vanaf nu leggen we de klemtoon op het belang van gedeelde verantwoordelijkheid en solidariteit om het virus klein te krijgen: hou vol en volg de maatregelen, niet alleen voor jezelf maar ook #VOORELKAAR.

  De boodschap wordt breed verspreid via onder meer televisie, radio en online: was vaak je handen, hou anderhalve meter afstand en draag een mondmasker als dat verplicht of aangewezen is. Werk ook mee aan contactopvolging, volledig anoniem.

  Ook jij kan helpen: voeg de campagnebanner toe aan je e-mailhandtekening. Je vindt de banner op www.vlaanderen.be/voorelkaar.  Om in Outlook je e-mailhandtekening aan te passen, maak je een nieuwe e-mail en klik je in het lint bovenaan op ‘handtekening’. Je kunt ook foto’s delen via je socialemediakanalen met de hashtag #VOORELKAAR.