chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Succesvolle eerste Klantendag: een blik achter de schermen van Het Facilitair Bedrijf

  vrijdag, 30 november 2018
  Klantendag Het Facilitair Bedrijf - een blik achter de schermen

  De eerste Klantendag van Het Facilitair Bedrijf op 22 november wist meer dan tweehonderdvijftig klanten te lokken. Het doel van deze dag? Een aangename kennismaking tussen de medewerkers van Het Facilitair Bedrijf en zijn klanten, en een beter inzicht van de klanten in de diensten van de entiteit.  

  Na een powerontbijt werden de deelnemers losgeschud tijdens een Zumba-momentje, helemaal klaar voor de dag. Daarna konden zij op een ludieke, interactieve, inspirerende manier kennis maken met de uitgebreide dienstverlening van Het Facilitair Bedrijf.

  De binnenstraat werd voor één dag omgetoverd tot een markt: tussen de 51 infosessies en workshops door konden bezoekers langsgaan bij één van de standen, voor meer info of een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierigen konden deelnemen aan één van de demo's: van probiotisch schoonmaken tot thermische opnames maken met een drone. Ze mochten hun kennis testen aan de hand van quizzen en een rad van fortuin, genieten van een aantal proevertjes … . Ook de 28 rondleidingen, de muzikale omlijsting en de catering – die pannenkoeken! – wisten te bekoren.

  De monitors van de Circusschool van Brussel leerden de aanwezigen enkele knepen van het circusvak: jongleren met drie ballen of Chinese borden, een diabolo temmen, je evenwicht houden op een bal of een koord …

  Achteraf kon iedereen alle informatie, indrukken en ervaringen vlot verteren tijdens de afsluitende netwerkdrink.

  Dankjewel aan alle aanwezigen voor hun enthousiaste deelname! Heb je feedback, positieve of uitdagende? Dan mag je dit zeker mailen naar Stefanie Kerkhof. 

  Enkele sfeerbeelden

  Filmpje Klantendag Het Facilitair Bedrijf

  De eerste Klantendag van Het Facilitair Bedrijf herbeleven? Bekijk hier het filmpje!